Yksi työpäivä CMADFI-tapahtumaan!

Tämä on maili, jonka Johanna Janhonen lähetti Lyytin kautta 363 CMADFI-tapahtumaan ilmoittautuneelle 19.1.2017

Hei CMADFI-tapahtumaan ilmoittautunut!

No nyt ollaan jo lähellä, vain yksi työpäivä jäljellä! Lähetin ilmoittautuneille viime viikolla ennakkotehtäviä, jokos olet ne ehtinyt tehdä? Huomenna ja viikonloppuna ehdit vielä tärkeimmän: ladata akut ja virtapankit täyteen ja napata matkaan nimilapun.

Tiedän, että osalle tulee viime hetken esteitä ja se on ihan ymmärrettävää. Sinun ei siis tarvitse kertoa asiasta suoraan Johannalle (mutta halutessasi voit kyllä ottaa selfien lääkärisi kanssa ja laittaa sen #cmadfi-häsälle). Jos löydät paikallesi uuden tulijan, siirrän paikkasi eteenpäin (ks. ohje, kohta K3). Lopetan kuitenkin paikkojen siirtelyn huomenna perjantaina kello 12.00. Jos joudut sen jälkeen perumaan tulosi, tee se Lyytissä ennen maanantai-aamua (tästä mailista löytämäsi linkin kautta), jotta tieto tavoittaa meidät ajoissa. Maksettuja ruokamaksuja emme palauta kenellekään.

Noin puolet ilmoittautuneista on ilmoittautunut myös jatkoille Tampereen Työväen Teatteriin. Teatteriohjelmaan tuli muutos, ja näemme Mielensäpahoittajan Suomi -esityksestä vain ensimmäisen puolikkaan. Sen jälkeen pääsemme tutustumaan lavasteisiin, minkä jälkeen pidämme vartin tauon ja lähdemme sen jälkeen kolmessa eri ryhmässä tutustumaan teatterin elämään. Tämän jälkeen, noin 21.30, siirrymme varsinaisille jatkoille TTT-Klubille. Jos aikataulun muutos vaikuttaa suunnitelmiisi, päivitä valintasi ilmoittautumislomakkeen kautta.

Markkinointiapua tarvitsemme vielä seuraaviin asioihin:

  • kerro #cmadfi-häsällä ennakkofiilareistasi
  • vinkkaa lehdistötiedotteestamme toimittajatutuillesi
  • kerro tutuillesi, että kuka tahansa voi seurata tapahtumaa striimi-sivumme kautta

Ilmoittautumistiskiltä saat muuten rintaasi (tai nimilappuusi) tarran, jonka avulla erotat ketkä yliopistolla oleilevista ihmisistä ovat cmadilaisia.

Välttyäkseni mailitulvalta ja somepommitukselta pyrin pitämään kaiken tapahtumaan liittyvän tiedon nettisivuillamme cmad.fi. Sieltä löytyy mm. usein kysytyt kysymykset ja tieto busseista. Päiviltä saat vielä lisää bussitietoa huomenna. Jos et löydä johonkin kysymykseesi vastausta netistä, tutustu neuvontatiskiimmeFacebookissa.

Tapaamisiin Tampereella,

Johanna Janhonen

CMADFI-tapahtuman pääjärjestäjä

p. 040 506 1960

PS. Päivi, minä ja keittiöt toivomme todella, että te pidätte ilmoittautumistietonne ajan tasalla, sillä tilaamme niiden mukaan paitsi bussit myös ruuat (kahvi+tee-tarjoilut Tampereen yliopistolla ja Tampereen Työväen Teatterilla sekä iltapala teatterijatkojen jälkeen). Peruuttamatta jättäneiltä veloitamme 100€ sakon.