Ennakkotehtäväsi CMADFI-tapahtumaan

Tämä on maili, jonka Johanna Janhonen lähetti Lyytin kautta 351 CMADFI-tapahtumaan ilmoittautuneelle 12.1.2017

Hei CMADFI-tapahtumaan ilmoittautuneet!

Vain 10 päivää CMADFI-tapahtumaan, huomasin aivan itse äsken, kun avasin striimi-sivumme, josta tapahtumaa voi seurata etänä.

Sinulla on siis vielä hyvin aikaa hoitaa kaikki nämä ennakkotehtävät:

* Tutustu ennakolta muihin tapahtumaan tulijoihin. Tässä lista niistä, jotka antoivat luvan julkaista nimensä netissä, tässä taas loppiaisena tehty lista ilmoittautuneiden Twitter-tileistä. Twiittaajille haaste: etsi listalta ainakin 5 uutta seurattavaa.

* Etsi itsellesi sopiva nimilappu. Nimilappuja meiltä kaikilta varmasti löytyy. Mihin tapahtumaan sinä osallistuit viimeksi? Järjestätkö itse jotain tapahtumaa? Haluatko näyttää osallistuneesi johonkin hyvään tapahtumaan? Toki voit askarrella itsellesi ihan oman uniikin lapunkin ja mainostaa siinä vaikka Twitter-tiliäsi. Nimilapun tarkoitus on tehdä verkostoitumisesta vähän helpompaa. Keskustelu on helppo aloittaa, jos bongaat jonkun lapusta tutun logon tai tapahtuman, johon itse osallistuit tai olisi halunnut osallistua. Pidä siis huoli siitä, että kuulet päivän aikana ainakin viiden lapun tarinan.

* Mieti, mitä laitteita otat mukaasi. Sali näyttää tällaiselta, eli pöytiä tai omia istuimia ei ole. Se on toisaalta hyvä asia, eli tällä kertaa pöydät eivät haittaa seisovia aplodejamme, toisaalta huono, jos halusit laittaa vaikka läppärisi pöydälle.

* Varaa mukaasi täydet akut. Sähköpistokkeita on aika vähän, mutta jatkojohdoilla saamme niitä lisää salin reunoille (minulle luvattiin noin 100 latauspistettä). Lataa siis etukäteen kaikki akkusi ja varavirtalähteesi täyteen, jotta olet mahdollisimman omavarainen sähkön suhteen.

* Suunnitele matkustamistasi. Viestintä-Pirittan Päivi Laakso lähettää piakkoin uuden mailin busseista, niiden reiteistä ja aiktauluista. Jos taas tulet autolla, voit kysyä Yhteisömanagerit-ryhmässä, jos joku haluaisi hypätä kyytiisi. Auto kannattaa parkeerata Tullintorin parkkihalliin, yliopistolla ei ole vieraspaikkoja. Jos olet ilmoittautunut bussiin tai jatkoille teatteriin, mutta muutat suunnitelmiasi, päivitä ilmoittautumislomake, johon löydät linkin tästäkin mailista.

* Varaa yöpaikkasi. Tässä Cumuluksen tarjous.

* Peruuta tulosi, jos et pääse sittenkään paikalle. Emme maksa ruokarahoja sinulle takaisin, mutta halutessasi voit siirtää paikkasi jollekin toiselle (ks. ohje, kohta K3). Siirrä paikkasi viimeistään pe 20.1. klo 12, sillä sen jälkeen en enää käsittele siirtoja. Voit etsiä paikallesi ottajaa Yhteisömanagerit-Facebook-ryhmässä sille omistetusta ketjusta. Mikään pakko sinun ei ole sijaista etsiä, vaan jos peruutat tulosi ilmoittautumislomakkeen kautta (ks. alla oleva linkki), paikkaasi tarjotaan jonossa seuraavana olevalle.

* Vinkkaa tutullesi, että hänkin saattaa vielä mahtua tapahtumaan. Tässä vaiheessa viime hetken peruutuksia tulee nopeammin kuin uusia jonottajia, joten onni saattaa hyvinkin potkaista tapahtumasta aiemmin rannalle jääneitä.

* Osallistu tapahtuman ennakkohypetykseen! Päivän häsä on tietysti #cmadfi.

* Tutustu UKK-sivuun. Välttyäkseni mailitulvalta ja somepommitukselta pyrin pitämään kaiken tapahtumaan liittyvän tiedon nettisivuillamme cmad.fi. Sieltä löytyy mm. usein kysytyt kysymykset. Jos et löydä kysymykseesi vastausta sieltä, tutustu neuvontatiskiimme Facebookissa.
 

* Pidä itsesi terveenä. Toivon, että pidät myös läheisesi terveinä, jotta pääset osallistumaan yhteisömanagereiden yhteiseen arvostuspäivään. Jos kuitenkin sairastut viimeisenä viikonloppuna, peruuta tulosi lomakkeen kautta, äläkä ilmoita siitä minulle somen kautta, ellei sinulla satu olemaan jokin rooli tapahtumassa, jolloin tietysti toivon, että soitat minulle viipymättä.

Tapaamisiin Tampereella,
Johanna Janhonen
CMADFI-tapahtuman pääjärjestäjä
p. 040 506 1960

PS. Päivi, minä ja keittiöt toivomme todella, että te pidätte ilmoittautumistietonne ajan tasalla, sillä tilaamme niiden mukaan paitsi bussit myös ruuat (kahvi+tee-tarjoilut Tampereen yliopistolla ja Tampereen Työväen Teatterilla sekä iltapala teatterijatkojen jälkeen). Peruuttamatta jättäneiltä veloitamme 100€ sakon.