Ei ilmaisia lounaita

CMADFI-tapahtumat ovat aina olleet osallistujille ilmaisia. Ilmaistapahtumia vaivaa eräs ongelma: niihin ei sitouduta samalla tavalla kuin maksullisiin tapahtumiin. Tapahtumaamme on useina vuosina ollut yli sadan ihmisen jono, mutta koska osa ilmoittautuneista on peruuttanut tulonsa aivan viime tipassa tai jättänyt vain tulematta, paikkoja on jäänyt käyttämättä ja tilattua ruokaa syömättä. Tänä vuonna kokeilemme sitouttamiseen uutta keinoa: sitovan ilmoittautumisen yhteydessä keräämme 25 euron suuruisen maksun, jolla kustannetaan tarjoilut ja jota ei palauteta. Joinakin vuosina tapahtuman tarjoilutkin ovat olleet ilmaisia, mutta esimerkiksi tammikuussa 2016 Jyväskylän yliopistossa CMADFI-osallistujat maksoivat itse omat lounaansa. Harkitsimme silloin sitä, että osallistujat olisivat ostaneet itselleen etukäteen lounasliput, mutta koska ruokailu tapahtui kahden eri yrityksen omistamissa ravintoloissa, ja tarjolla oli eri hintaisia annoksia, ideasta luovuttiin. Tampereen yliopistolla sen sijaan mahdumme kaikki samaan opiskelijaravintolaan, jolloin voimme hankkia kätevästi osallistujille lounasliput, jotka nopeuttavat jonottamista ja auttavat meitä siten myös pysymään päivän tiukassa aikataulussa.

Mitä 25 euron hinta sisältää?

  • ilmoittautumisaikaan (klo 9-10) kahvi/tee, täytetty sämpylä (6,35e/hlö)
  • lounasaikaan (klo 12.30-13.30) päivän liharuoka/kasvisruoka, lämpimät lisäkkeet, salaattipöytä, leipä ja ruokajuomat ja pieni kahvi (7,55e/hlö)
  • iltapäivän kahvitunnilla (klo 14.50-15.50) kahvi/tee ja päivän pulla (5,45e/hlö)
  • ilmoittautumisjärjestelmä Lyytin perimät maksut (noin 3€)
  • loput (noin 3€) käytetään esiintyjien ja muiden järjestäjien ruokailumaksuihin

Jos joudut perumaan tulosi, voit siirtää paikkasi jollekin toiselle (lisätiedot siitä, miten ilmoittaminen tehdään, kerrotaan myöhemmin). Kun saavut tapahtumaan, saat ilmoittautumistiskiltä lounaslipun. Kahvituksissa lipukkeita ei käytetä.

Toivomme, että saamme tällä tavalla nostettua tapahtuman yes-show-prosenttia entisestään!