CMADFI 2017 ja FAQ

CMADFI-tapahtumaa järjestetään vapaaehtoisvoimin, mikä tarkoittaa sitä, ettei sillä ole käytössään 24/7-asiaskaspalvelua. Tähän on kirjattu usein kysytyt kysymykset. Jos sinulla on kysymys, johon ei ole vielä vastatttu tässä, siirry Facebookista löytyvään CMADFI-tapahtuman neuvontatiskille, jossa sinua toivottavasti palvellaan pian. Huomaa, että neuvontatiski sijaitsee suljetussa Yhteisömanagerit-ryhmässä, eli jos et ole vielä sen jäsen, paina liity-nappulaa ja odota, että joku ehtii hyväksyä pyyntösi.

UKK 1: Tietoni ovat netissä väärin, olen muuttanut sukunimeä, Twitter-nimeä tai työnantajaa. Voisitteko päivittää tietoni?
V1: Valitettavasti emme ehdi. Mutta voit tehdä sen itse. Etsi ilmoittautumisen jälkeen saamasi sähköpostiviesti, jossa on linkki ilmottautumiseen ja korjaa itse tietosi. Mailin otsikko oli "Vahvistus: CMAD in Finland eli CMADFI - päivä, jolloin arvostamme yhteisömanagereiden työtä".

UKK2: Haluan ilmoittautua jatkoille/bussiin/muuttaa reittiäni tai peruuttaa tuloni. Johanna, auta minua äkkiä!
V2: No ei se Johanna nyt oikein ehdi, mutta etsi sähköposti, jonka otsikko on "Vahvistus: CMAD in Finland eli CMADFI - päivä, jolloin arvostamme yhteisömanagereiden työtä"  ja päivitä itse tietosi. Jos et löydä mailia, tarkista spämmikansio.

UKK3: Kääk! En ehtinyt ilmoittautua ajoissa ja olen nyt varasijalla 20. Harmittaa, kun missaan tapahtuman.
V3: No älä harmittele, vaan laita tapahtuma kalenteriisi. Saat mitä todennäköisimmin myöhemmin mailia, jossa sinulle tarjotaan paikkaa, jonka jälkeen sulla on 48 tuntia aikaa lunastaa paikka, sen jälkeen sitä tarjotaan seuraavalle. Tammikuusta alkaen aika lyhenee 24 tuntiin, silloin tulee myös suurin osa peruutuksista, joten olehan tarkkana tammikuussa.

UKK4: En saanut varmistusviestiä, tuliko ilmoittautumiseni perille?
V4: Jos annoit luvan julkaista nimesi netissä, löydät nimesi tältä listalta . Jos
a) et antanut lupaa,
b) etkä löydä varmistusviestiä spämmikansiostakaan,
olet kenties naputellut sähköpostiosoitteesi väärin. Siinä tapauksessa laita Johannalle sähköposti (ei FB-viestejä, ei twiittejä, ei muita some-viestejä, vain maili osoitteeseen johanna@piilotettuaarre.fi), jossa kerrot nimesi, organisaatiosi ja oikean sähköpostiosoitteesi. Laita mailisi otsikoksi: Tulikohan CMADFI-ilmoittautumiseni perille. Kun Johanna kiireiltään ehtii, hän tarkistaa löytyykö nimesi osallistujien listalta ja jos löytyy, hän korjaa sähköpostiosoitteesi, jotta viestimme tavoittavat sinut jatkossa. Jos Johanna ei löydä nimeäsi listalta, hän nevuvoo sinua liittymään peruutusjonoon.

UKK5: Apua, huomasin tapahtuman vasta nyt ja minun on ihan pakko päästä sinne, sillä se liittyy opiskeluihini tai työhöni. Mitä teen?
V5: No voit toki seurata tapahtumaa livestriimin kautta netistä (osoite ilmoitetaan tällä sivulla hieman ennen tapahtumaa) tai myöhemmin videotallenteina YouTube-kanavaltamme. Jos haluat välttämättä paikalle, harkitse sitä, että ryhdyt sponsoriksi tai otat hoitaaksesi jonkin ison tapahtumaan liittyvän tehtävän. Soita Johannalle ja kysy mitä voisit tehdä, mutta mieti itse jo etukäteen joitain vaihtoehtoja.

UKK6: Haluan kahvituntisponsoriksi. Millaiset ehdot siinä on?
V6: Kahvituntisponsorit 15 kpl, 1000€+alv / 40 h Johannan kanssa erikseen sovittavaa työtä
Kahvituntisponsorit saavat
-2 paikkaa tapahtumaan
-linkin&logon nettisivulle
-ständipaikan
-2 minuutin briiffiajan ennen kahvitunnin alkua.

UKK7: Haluaisin auttaa CMADFI-tapahtuman järjestelyissä. Mitä voisin tehdä?
V7: Liity Facebookissa CMADFI-suunnitteluryhmään ja seuraa keskusteluja. Astu rohkeasti esiin, kun jaossa on tehtävä, jonka haluaisit hoitaaksesi. Voit myös osallistua Hangoutissa pidettäviin palavereihin ja vaikuttaa siihen, millainen tapahumasta tulee. https://www.facebook.com/groups/cmadfi2015/

UKK8: En löytänyt sivuilta tietoa siitä, kuinka paljon tapahtuma maksaa. Entä bussikyyti?
V8: Tilaisuus on osallistujille ilmainen etukäteen kerättävää ruokamaksua lukuunottamatta. Myös bussikyyti ja illan teatteri jatkoineen ovat ilmaisia. Kiitä yhteistyökumppaneitamme ja nauti päivästä. :) 

UKK9: Miksei CMAD voisi olla pidempi, esimerkiksi 2 päivää?

V9: Toiveitanne on kuunneltu ja tällä kertaa CMAD:in jälkeisenä päivänä Tampereella (lähellä Hämeenpuistoa) järjestetään yhteisömanagereille suunnattu, kaikille avoin koko päivän koulutus, jossa opetellaan tekemään organisatiolle tarinallisia somevideoita nopeasti. Kouluttajina toimivat CMADFI-tapahtuman pääjärjestäjä Johanna Janhosen lisäksi Anne Kalliomäki ja Toni Nummela. Lue lisää Somen avaimet: Tarinavideot -koulutuksesta.

UKK10: Ilmoittauduin, mutta en pääsekään paikalle. Mitä teen?

V10: Ilmoittautuminen oli sitova, eikä ruokamaksuasi palauteta. Voit kuitenkin siirtää paikkasi toiselle. Ilmoita siitä, kenelle haluat paikkasi siirtää ilmoittautumislomakkeen kautta (ks. kuva alla). Löydät linkin lomakkeeseen saamastasi vahvistusviestistä (mailin otsikko oli "Vahvistus: CMAD in Finland eli CMADFI - päivä, jolloin arvostamme yhteisömanagereiden työtä") . Johanna hoitelee paikkojen siirtoja noin kerran viikossa, ole siis kärsivällinen. Jos et tiedä kenelle paikkasi antaisit, voit tarjota sitä esim. Twitterissä #cmadfi-häsällä tai Facebookissa Yhteisömanagerit-ryhmässä. Jos et halua etsiä uutta osallistujaa, voit myös valita kohdan En osallistu, jolloin paikkasi aukeaa jonossa seuraavana olevalle. Siirrä paikkasi eteenpäin pe 20.1.2017 kello 12.00 mennessä, sen jälkeen Johanna ei enää siirtele paikkoja.

UKK11: Missä voin kärkkyä peruutuspaikkoja?

V11: Peruutuspaikkojen "virallinen" mustapörssi löytyy Yhteisömanagerit-Facebook-ryhmästä, tästä ketjusta