2 kuukautta CMADFI-tapahtumaan!

Tämä on maili, jonka Johanna Janhonen lähetti Lyytin kautta 304 CMADFI-tapahtumaan ilmoittautuneelle 23.11.2016

Hei!

Huomasin juuri, että CMADFi-tapahtumaan on tasan 2 kuukautta, joten ajattelin kirjoittaa teille ensimmäisen viestin. Tapahtuma sai jälleen suuren suosion, ja paikat vietiin käsistä alle vuorokaudessa, vaikka mietinkin sitä, miten uusi 25 euron ruokamaksu asiaan vaikuttaa. Ehkä se vähän hidasti tahtia, mutta sain siitä paljon kiitosta - nyt tapahtumaan toivottavasti sitoudutaan entistä paremmin. Jos sinulle kuitenkin tulee este, voit siirtää paikkasi toiselle (löydät linkin ilmoittautumiseesi tästä mailista). Eilen avasin vielä 12 lisäpaikkaa tapahtumaan ja avaan niitä jatkossakin, jos yhteisömanageriryhmämme Facebookissa ja LinkedInissä vielä kasvavat.

CMADFI ei kuitenkaan ole vain yhden päivän tapahtuma. Kerran kuukaudessa meillä on Twitter-chat, sekin joka kuun 4. ma, kuten virallinen päivämmekin. Ensi viikon maanantaina Twitter-chattimme vieraina on pääsponsorimme Meltwaterin puhujat, Senni Niemi ja Katri Kuntsi ja heidän kanssaan juttelemme somenhallintatyökaluista. Pistä aika (28.11. klo 14-15) kalenteriin ja lue lisää chatin teemoista. Samana päivänä meillä on myös CMADFI-lounaat Mikkelissä ja Tampereella. Pysyt perillä tapahtumista, kun liityt Facebook-ryhmäämme.

Myös tapahtumien jatkot Tampereen Työväen Teatterilla houkuttelivat monet jäämään Tampereelle vähän pidemmäksi aikaa. Jos päätät jäädä Tampereelle myös yöksi, hyödynnä hotellitarjous, jonka pyysin TTT:n lähistöltä Cumuluksesta. Olen siellä itse kaksi yötä, sillä 24.1.2017 järjestän toisen yhteisömanagereille suunnatun tapahtuman, Tarinavideot-koulutuksen. Ilmoittautuneita on jo sen verran, että epäilen, etteivät kaikki halukkaat siihen mahdu. 10-20 hengelle suunnattu koulutus pidetään myös Tampereen Työväen Teatterilla, joten jo paikka inspiroi meidät tarinoiden maailmaan, jossa Anne Kalliomäki opettaa meille tarinallistamiseen perustuvaa videon käsikirjoittamista ja Toni Nummela opastaa appseihin perustuvaa videoeditointia.

Pyrin pitämään kaiken tapahtumaan liittyvän tiedon nettisivuillamme cmad.fi. Sieltä löytyy mm. usein kysytyt kysymykset. Jos et löydä kysymykseesi vastausta sieltä, tutustu neuvontatiskiimme Facebookissa.

Kiitos vielä teille, kun autoitte ilmoittautumispöhinän aikaansaamisessa! Kirjoitin tänään Suur-Jyväskylän Lehteen CMADFI-tapahtumasta ja yhteisömanagereista, ja kerroin siitä, miten monet meistä ovat aamusta iltaan somessa. Sometusta on luvassa tammikuun tapahtumassakin, mutta on silti ihanaa nähdä teidät kaikki ihan livenä!

Tapaamisiin,
Johanna Janhonen
CMADFI-tapahtuman pääjärjestäjä

PS. Jos tiedät tapahtumaan sopivan sponsorin, kerro hänelle, että vaikka tapahtuma on täynnä, sponsoreille löytyy vielä tilaa.